Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ για...τον Τσουκαλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την παρουσία του…Τάκη Τσουκαλά σε ένα φάιναλ φορ που οι προσκλήσεις υποτίθεται θα πήγαιναν σε μαθητές μίλησε ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για:

-τη διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου: «Νομίζω πως το άθλημα βγήκε κερδισμένο. Είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου και δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο. Προφυλάξαμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό το άθλημα. Αν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ των σωματείων και σε συνεργασία με την ομοσπονδία, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Πρόθεσή μας για λόγους ισονομίας είναι να κάνουμε το Final Four στο Βορρά του χρόνου».

-την επίμαχη φάση στον ημιτελικό Παναθηναϊκός-Κηφισιά: «Είναι μια κρίσιμη φάση, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να έχεις σαφή εικόνα. Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς να είναι τελικά λανθασμένη η απόφαση, αλλά δεν μπορεί κανείς να καταλογίσει αμέλεια, όταν για να βγάλουμε συμπέρασμα πάμε σε μια τέτοια ανάλυση της εικόνας με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στο βόλεϊ η διαιτησία είναι καθαρή από όλες τις πλευρές. Εγώ δεν μπορώ να καταλογίσω πρόθεση στους διαιτητές, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οργανωμένη εύνοια μιας ομάδας. Ανθρώπινα λάθη γίνονται και θα γίνονται, αλλά όχι με πρόθεση».

-την παρουσία του Τάκη Τσουκαλά στο γήπεδο: «Έχω την αίσθηση ότι δόθηκε κακώς δυσανάλογη δημοσιότητα σε ένα θέμα, ενώ δεν έπρεπε. Όταν έγινε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων, βάλαμε ένα περίγραμμα. Λέγαμε πως θέλαμε στο Final Four τους ανθρώπους του αθλήματος. Συμφωνήθηκε να μπορούν να δώσουν οι ομάδες τις προσκλήσεις σε όποιον ήθελαν, χωρίς να αναγράφεται ιδιότητα. Ο Ολυμπιακός επέλεξε να δώσει πρόσκληση στον κ. Τσουκαλά. Είναι υπερβολή πως ζήτησα παραιτήσεις. Εγώ ζήτησα εξηγήσεις για το θέμα των πανό, καθώς στη σύσκεψη είχε αποφασιστεί να μην υπάρχουν πανό υβριστικού περιεχομένου. Αυτό που είπε ο κ. Τσαλόπουλος, πως ο κ. Τσουκαλάς είχε δηλωθεί υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού, είναι λανθασμένη πληροφόρηση. Ο Ολυμπιακός και κάθε ομάδα μπορούσε να διαθέσει όπου ήθελε τις προσκλήσεις του, αρκεί να μη βαρύνονται από κατηγορίες».

-την κριτική που δέχεται η ομοσπονδία: «Στην πορεία μου στην ομοσπονδία του βόλεϊ δεν πήγα να ευνοήσω μια ομάδα. Για μένα οι 400 ομάδες που ασχολούνται με το άθλημα στην Ελλάδα είναι ίσες. Φαίνεται πως κάποιοι ενοχλούνται που το άθλημα πάει καλά. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σε τραγικές συνθήκες. Η ομοσπονδία του βόλεϊ κάνει μια υγιή προσπάθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X