Ο "τυχερός" Αραβίδης και η "άλλη" επιλογή του Άρθο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν τέσσερις ολόκληρες μέρες ελεύθερες είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Και μάλιστα το ήξεραν αυτό, εδώ και αρκετό καιρό. Όπερ σημαίνει πως ήταν μεγάλη ευκαιρία, ακόμα και για ταξίδι εκτός Ελλάδος. Γι αυτό και κάποιοι δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Μάλιστα το Παρίσι, αποτέλεσε και πάλι προορισμό για παίκτες της ΑΕΚ. Όπως άλλωστε είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Άρθο, ο Μπαρμπόσα και ο Γκάλο, είχαν επιλέξει την πρωτεύουσα της Γαλλίας για να περάσουν εκείνο το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πογιέτ. Αλλά είχαν σταθεί άτυχοι, καθώς είχαν συμπέσει με τα τρομοκρατικά κτυπήματα. Αυτή την φορά ο Αραβίδης επέλεξε το Παρίσι ως προορισμό, αλλά στάθηκε τυχερός, καθώς ήταν όλα ήσυχα απόλαυσε την πόλη και το ταξίδι του.

Όσο για τον Άρθο και πάλι αποφασίσε να περάσει το ρεπό του εκτός Ελλάδας. Αυτή την φορά επέλεξε τον Βερολίνο. Χωρίς πάντως να έχει προκύψει ανάλογο πρόβλημα, όπως στο Παρίσι. Παρόλο που πριν φύγει ο Ισπανός αμυντικός και όταν είχε γίνει το κτύπημα στις Βρυξέλλες, είχε δεχθεί “πειράγματα” από τους συμπαίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X