«Περιμένω πολύ καλύτερη ΑΕΚ στα πλέι οφ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα θυμούνται για καιρό την 26η Μαρτίου του 2016. Κι αυτό διότι είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αντικρίσουν τους ζωντανούς θρύλους της ιστορίας της Βασίλισσας. Τους ανθρώπους που έκαναν την ΑΕΚ, μοναδική Βασίλισσα σε όλη την Ευρώπη!

Η ομάδα του 1966, η πρώτη ελληνική ομάδα που βρέθηκε σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έδωσε το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και τιμήθηκε από την διοίκηση, με αφορμή την συμπλήρωση των 50 ετών από την «χρυσή» σελίδα στο βιβλίο της ομάδας.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και ο Γιώργος Τρόντζος. Ο βασικός σέντερ εκείνης της ομάδας δεν μπορούσε να λείπει από ένα ακόμα ιστορικό ραντεβού, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την αγάπη του για την Βασίλισσα. Ο Τρόντζος έχει συνηθίσει τους Ενωσίτες να μιλά δίχως να στρυγγυλοποιεί τα πράγματα και έτσι μιλώντας στο enwsi.gr αναφέρθηκε σε κάποια ζητήματα που προέκυψαν από την εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και πως θα βελτιωθεί στη συνέχεια

Η μεγάλη δόξα της Βασίλισσας δεν… μάσησε τα λόγια του, όπως συνηθίζει και τόνισε πως «κατά τη γνώμη μου η βράβευση δεν στήθηκε σωστά. Έγινε μια αξιέπαινη κίνηση από την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν στημένη ωραία. Έγινε… άρπα κόλα θα έλεγα. Αυτή είναι η εντύπωσή μου. Μας φώναξαν εκεί και δεν μιλήσαμε με κανέναν από την επίσημη ΑΕΚ. Ήρθαν οι παίκτες και μας έδωσαν τα αναμνηστικά. Ούτε μας μίλησε κάποιος, ούτε τίποτα».

Παράλληλα, περιέγραψε το πώς φανταζόταν εκείνος την βράβευση της θρυλικής ομάδας του 1966: «Στο ημίχρονο του αγώνα, να ερχόταν κάποιος από την διοίκηση της ΑΕΚ και να φώναζαν έναν έναν τα τιμώμενα πρόσωπα να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους, για να τους ακούσει και ο κόσμος. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Ο Τρόντζος, όμως, αναγνωρίζει την προσπάθεια της διοίκησης, στην οποία δεν ρίχνει το φταίξιμο. «Βεβαίως σέβεται την ιστορία της ομάδας η διοίκηση. Η διοίκηση δεν φταίει γι αυτό. Η διοίκηση είχε την καλή πρόθεση να τιμήσει και να βραβεύσει όσους βρέθηκαν με την ΑΕΚ στο πρώτο Final Four. Από εκεί και πέρα έπρεπε να γίνει λίγο πιο σωστά η όλη διαδικασία, κατά τη γνώμη μου».

Η γνώμη του για την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και για την φετινή ομάδα τόνισε πως «έχει προβλήματα η ομάδα. Έχει προβλήματα συνοχής. Δεν είναι… δεμένη. Ακόμα δεν έχει «δέσει». Δεν ξέρω τι χρειάζεται, αλλά οι παίκτες δεν αποδίδουν αυτό που μπορούν στο παρκέ. Περιμένω καλύτερη ΑΕΚ στα Play off. Για την ακρίβεια, πολύ καλύτερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X