ΑΕΚ - Κολοσσός 90-55 (ΤΕΛΙΚΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με Χέρστον και Μπράουν στην αποστολή, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου και αναζητά την πρώτη της νίκη μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. O στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος: Η επιστροφή στις νίκες.

Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες από Άρη, Ολυμπιακό και Ρέθυμνο. Στο πλαίσιο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς οι Τζέι Κόβαν Μπράουν και Μαλίκ Χέρστον, που δεν ταξίδεψαν στην Κρήτη, υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστή-ιστορική σημασία, καθώς πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης θα βραβευτεί η ομάδα του 1966, με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την πρώτη παρουσία ελληνικής ομάδας σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ζντοβτς, μάλιστα, θα φορέσουν την κοντομάνικη, φανέλα ρετρό, κάτι που είχαν κάνει και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, προς τιμήν του «Παγκόσμιου», Γιώργου Αμερικάνου.

Ακούστε LIVE μέσω Web Radio όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Κολοσσού Ρόδου για την 24η αγωνιστική της Basket League. Στην περιγραφή του αγώνα από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι ο Χρήστος Τσάλτας.

Όσοι θέλete να δείτε το γραπτό live του ματς μέσω της Mobile εφαρμογής του enwsi.gr πατήστε ΕΔΩ

Live streaming video by Ustream

//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X