Απόλυτη ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τις εξελίξεις με Κασάμι, Περέιρα

Ψεύτες και ψεκασμένοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα στην ΑΕΚ δεν ήθελαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις που αφορούσαν τον ορισμό δικάσιμου για τους Κασάμι και Περέιρα μετά τα όσα είχαν κάνει στο περσινό ντέρμπι του Κυπέλλου.
Παρόλα αυτά και όπως είναι λογικό, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ επικρατούσε απόλυτη ικανοποίηση.
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει 100% όσα είχε υποστηρίξει δικαστικά η ΑΕΚ για τη διακοπή του ντέρμπι και παρα το γεγονός ότι είχε αναλάβει την ευθύνη των γεγονότων. Βεβαίως, από την άλλη κυρίως αποτελεί δικαίωση των φιλάθλων της ομάδας που με μάρτυρα τον τηλεοπτικό φακό και τα μάτια περισσότερων από 70.000 κόσμου που ήταν τότε στο ΟΑΚΑ, είχε προκληθεί.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατι τετοιο δεν εχει ξανασυμβεί, δηλαδή πέραν της τιμωρίας μιας ομάδας να ζητηθούν ευθύνες και απο εκείνους που πλεον κατηγορούνται επίσημα οτι προκάλεσαν τα όσα εγιναν
Το ακόμα πιο σημαντικό στην ΑΕΚ και σίγουρα αισθάνονται δικαιωμένοι, είναι από το γεγονός ότι ναι μεν το κλαμπ είχε αναλάβει την ευθύνη για τα επεισόδια, αλλα χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δικαιολόγησε εκείνες τις συμπεριφορές, που τις ειχε καταδικάσει και στην ανακοίνωση που ειχε βγάλει.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X