Οι σκέψεις για το μέλλον του «μικρού μάγου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε αποτέλεσε το πιο εντυπωσιακό όνομα στα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Μεγάλος μπαλαδόρος, τεχνίτης με σπάνια φινέτσα, ικανός να κάνει τα πάντα. Αλλά και ένας παίκτης ειδικών συνθηκών, που μπορεί να αποδώσει μόνο εφόσον η ομάδα προσαρμόζεται σε αυτόν. Η σεζόν εξελίσσεται με τον «μικρό μάγο» να μην είναι βασικός, αλλά να αποτελεί κατά κύριο λόγο εναλλακτική επιλογή και αυτό δημιουργεί αβεβαιότητα για τη συνέχεια.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διάφοροι ατζέντηδες που έχουν ξεκινήσει να προτείνουν τον 28χρονο Αργεντινό σε ομάδες του εξωτερικού. Με την επισήμανση πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν κάτι περισσότερο πέραν του συμβολαίου του παίκτη, καθώς εκτιμούν πως θα οδηγηθεί σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Αυτό είναι κάτι αρκετά πρώιμο να ειπωθεί, καθώς για το μέλλον του Μπουονανότε – που θέλει να ριζώσει σε μια χώρα – θα κριθεί από τον προπονητή στο φινάλε της σεζόν.

Είναι προφανώς πως ο Μπουονανότε δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής. Μέχρι τώρα έχει παίξει μεν σε 21 παιχνίδια, αλλά μόνο με 808’ συμμετοχής. Δηλαδή, μέσο 38,5 λεπτά, δηλαδή ούτε ημίχρονο ανά ματς. Πάρα ταύτα έχει σκοράρει έξι φορές και αν συνυπολογιστούν και τα πέντε γκολ σε επτά κυπελλικές συμμετοχές, προκύπτει η εντυπωσιακή επίδοση των 11 γκολ σε 28 συμμετοχές. Αλλά ακόμα, ο Ντιέγκο δεν έχει βρει χώρο μέσα στις επιλογές του Πογιέτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X