"Το πανηγύρισα και εγώ" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΛΗ

Μπορεί φέτος να μην φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά για την ΑΕΚ αποτελεί μια σημαντική επένδυση. Άλλωστε η σεζόν που κάνει με την Μπόρας είναι εξαιρετική. Ο Ντάρκο Ζόριτς επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα. Αυτή την φορά με την αποστολή της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου. Και λίγο πριν παίξει το φιλικό με την εθνική, το enwsi.gr τον εντόπισε στο ξενοδοχείο και τον… ανέκρινε στα γρήγορα. «Αισθάνομαι πολύ ωραία που έρχομαι πάλι στην Αθήνα, ειδικά αφού αυτό έγινε και με την φανέλα της εθνικής ομάδας. Μίλησα ήδη με κάποιους συμπαίκτες μου από την ΑΕΚ, μίλησα και με τον κύριο Μπάγεβιτς. Είναι πολύ όμορφο» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζόριτς, που παραδέχθηκε πως όχι μόνο παρακολουθεί την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος για την πρωτιά στα πλέι οφ. Ενώ παραδέχθηκε πως πανηγύρισε και αυτός τη νίκη στο ντέρμπι.

«Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ και βλέπω πως πάει πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως θα βγει δεύτερη πίσω από τον Ολυμπιακό. Είχα την κακή εμπειρία από το περσινό ματς του κυπέλλου, όταν είχαμε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό. Είδα το ματς και χάρηκα πολύ που κερδίσαμε. Το πανηγύρισα. Το χάρηκα και για τους φίλους μου και τους πήρα τηλέφωνο αμέσως μετά να τους πω συγχαρητήρια».

Όσο για το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν; «Αισθάνομαι πολύ καλά και δυνατός. Είναι σημαντικό το ότι παίζω όλα τα ματς τώρα με την ομάδα. Νιώθω καλά, θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν με την διοίκηση και τον προπονητή της ΑΕΚ και θα δούμε τι θα γίνει»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X