Στο "μικροσκόπιο" το μέλλον του Μπαρόχα

Πρόβλημα με τον Μπαρόχα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και όταν υπάρχει ρεπό, ακόμα και όταν η ανάγκη για (πνευματική) αποφόρτιση είναι επιτακτική, ο Γκας Πογιέτ δεν σταματά να ασχολείται με την ΑΕΚ. Στην προκειμένη περίπτωση, το μυαλό του Ουρουγουανού τεχνικού ήταν και στους διεθνείς “κιτρινόμαυρους” που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στον Πέτρο Μάνταλο που χθες έπαιξε με την εθνική στο φιλικό με το Μαυροβούνιο και στον Αλάιν Μπαρόχα που αγωνίστηκε με την Βενεζουέλα απέναντι στο Περού. Μάλιστα το ματς του Βενεζουελάνου ήταν επίσημο και ως εκ τούτου είχε μεγαλύτερη βαρύτητα. Η αλήθεια είναι πως ο Μπαρόχα έχει μερίδιο ευθύνης για το ένα από τα γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν δύσκολη η φάση.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αυτή η εμφάνιση του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα, θα μπει στον… φάκελο αξιολόγησης, ενόψει της απόφασης για την ενεργοποίηση της οψιόν για απόκτηση του παίκτη. Είναι γεγονός πως το μέλλον του Μπαρόχα έχει ήδη μπει στο “μικροσκόπιο”. Ο Πογιέτ έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, πως εμπιστεύεται τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα. Μάλιστα ακόμα και στο πρόσφατο ματς στο Αγρίνιο, που γενικώς η ΑΕΚ έκανε πολύ κακή εμφάνιση, ο Μπαρόχα είχε διασωθεί. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται ο Πογιέτ να κοιτάξει για κάτι άλλο για την θέση του τερματοφύλακα. Βεβαίως έτσι κι αλλιώς, όλη αυτή η διαδικασία περνά και μέσα από τις εξελίξεις για το μέλλον του Ουρουγουανού στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο Μπαρόχα έχει ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε πολύ την μείνει στην Αθήνα και στην Ένωση. Επομένως αν η ΑΕΚ το αποφασίσει, από την πλευρά του παίκτη, δεν θα υπάρχει ζήτημα. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση. Το ενδεχόμενο να κρατήσει η ΑΕΚ τον Μπαρόχα, έχει μπει στο μικροσκόπιο. Και πιθανότατα η διαδικασία να κρατήσει και να… ολοκληρωθεί μετά τα πλέι οφ. Βεβαίως στην… εξίσωση για τους τερματοφύλακες, υπάρχει και ο Γιάννης Ανέστης. Έναν Έλληνα γκολκίπερ πάνω στον οποίο η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X