Βρίσκει τον εαυτό του ο Λουκάς

Ηγέτης με τα... όλα του ο Λουκάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ποντάρει πάρα πολλά, σε κάθε παιχνίδι, στην καλή -επιθετικά- παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας και σε κάθε περίσταση φροντίζει να δείχνει την αστείρευτη ποιότητά του.

Έπειτα από το παιχνίδι με τον Άρη, όπου οι διαιτητές θέλησαν να του στήσουν… μπλόκο, ο «Λου» επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις. Κόντρα σε Ολυμπιακό και Ρέθυμνο σταμάτησε στους 22 και 20 πόντους, αντίστοιχα, (κόντρα στον Ολυμπιακό, μάλιστα, κατέγραψε νταμπλ νταμπλ, μαζεύοντας και 16 ριμπάουντ) δείχνοντας πως μπορεί να είναι αποδοτικός και στη θέση «4», κάτι για το οποίο είχε γίνει αρκετός λόγος πριν από μερικές ημέρες.

Με τον Μαυροκεφαλίδη να βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του, να θυμίζει τον παίκτη που θαύμασε όλη η Ελλάδα στον πρώτο γύρο της Basket League και να αφήνει στο παρελθόν τις εμφανίσεις που δεν ήταν ανάλογες της ποιότητάς του, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, ειδικά στα άκρως απαιτητικά play off, όπου η Βασίλισσα έχει έναν -και ξεκάθαρο- στόχο: να πρωταγωνιστήσει και να φωνάξει πως είναι εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X