Καταρρέει το σαθρό οικοδόμημα της ΕΠΟ και της εγκληματικής οργάνωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν μη τι άλλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανένας να πει ότι βαριέται. Ή ότι τα έχει δει όλα. Όσοι ασχολούμαστε άμεσα ή έμμεσα μ’ αυτό, πάντα έχουμε κάτι νέο να δούμε, να καταπιαστούμε, να σχολιάσουμε και στο τέλος (δυτυχώς) να προβληματιστούμε. Ειλικρινά, από την πρώτη στιγμή δεν περίμενα να γίνει πράξη αυτή η περίφημη συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών. Ο λόγος είναι ότι με εξαίρεση τον υπουργό και την πλευρά τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, ήταν ξεκάθαρο ότι ούτε ο Ολυμπιακός ούτε και ο Παναθηναϊκός έδειχναν διάθεση να συζητήσουν πραγματικά και να διορθώσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό ήταν κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη.

Γιατί ο μεν Παναθηναϊκός από εκεί που σε κάθε ευκαιρία ύψωνε …σημαία επανάστασης, όταν έφτασε η στιγμή να αγγίξει την “καυτή πατάτα” αποχώρησε με ελαφρά πηδηματάκια. Δικαιολογίες του τύπου “δεν κάθομαι με τον τάδε στο ίδιο τραπέζι, επειδή τον θεωρώ μέλος του προβλήματος ή επειδή θα τον νομιμοποιήσω”, ειλικρινά δεν μπορώ να τις κατανοήσω. Μα πως θα βρεις λύση στο πρόβλημα αν δεν είσαι εκεί; Αν δεν συμμετέχεις. Στα λόγια είναι εύκολο. Στην πράξη; Εκτός αν δε θες να βρεις λύση και βολεύεσαι με ό, τι γίνεται, καλύπτοντας έτσι τις αδυναμίες σου.

Ο δε Ολυμπιακός από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την απόφαση του Προϊσταμένου της Εισσαγελείας Αθηνών, έσπευσε και ξεκαθάρισε άμεσα ότι δεν θα στείλει κάποιον άλλον εκπρόσωπο, λες και τον βόλευε η συγκεκριμένη εξέλιξη. Θα πει κανείς ότι η συνάντηση αφορούσε αποκλειστικά ιδιοκτήτες των τεσσάρων ΠΑΕ και όχι εκπροσώπους τους. Ως απάντηση να θυμίσω ότι στις 8 Μαρτίου, στη συνάντηση ιδιοκτητών και μεγαλομετόχων που είχε συγκαλέσει ο πρόεδρος της Super League, το παρών δεν έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά εκπρόσωποί του. Τότε δηλαδή γινόταν, αλλά στη συνάντηση με τον υπουργό δε γινόταν.

Η μεγάλη μου απορία πάντως και φαντάζομαι των περισσοτερων που ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να φτάσουμε λίγες ώρες πριν τη συνάντηση για να θυμηθεί ο Εισαγγελέας πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παραστεί σ’ αυτή τη συνάντηση. Μα τόσες μέρες γνωρίζαμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποδεχθεί την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή. Δεν έγινε ξαφνικά γνωστό. Όλοι το ήξεραν.

Το φιάσκο αυτής της (μη) συνάντησης είναι δεδομένο ότι θα έχει αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι άλλωστε το πρώτο χτύπημα που δέχεται. Το κύπελλο ματαιώθηκε (τουλάχιστον προς το παρόν), αγώνες του πρωταθλήματος αναβάλλονται υπό τον φόβο επεισοδίων (Ηρακλής – Ολυμπιακός) και τώρα προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα. Ματαιώνονται πλέον και συναντήσεις μεταξύ ιδιοκτητών ομάδων. Ούτε αυτό δεν μπορεί να γίνει πια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X