Θύρα 13: «Ανοχή στο σύστημα τέλος»

Θύρα 13: «Ολοι στο Περιστέρι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτίθενται στην ΕΠΣ Καβάλας με αφορμή την ανακοίνωσή της υπέρ του Σταύρου Μάνταλου και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων πως: «δεν πείθετε κανέναν σταματήστε να γελοιοποιήστε στηρίζοντας έναν άνθρωπο που κατηγορείται ως διαπλεκόμενο μέλος εγκληματικής οργάνωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 Καβάλας:

«Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές γίνανε προφήτες και κριτές…

Έκπληκτοι διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας, μια ανακοίνωση ασπίδα στο “εκλεκτό” μέλος του συνδέσμου τους, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Σταύρο Μάνταλο τον διαιτητή που όπου έχει βρει τον Παναθηναϊκό τον έχει κατακρεουργήσει. (με ολυμπιακό Βόλου επί Μπέου δυο κόκκινες δυο πέναλτι, με πανιώνιο ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, με οσφπ στην λεωφόρο 10-90 υπέρ του διορισμένου μέχρι και την πρόσφατη ανύπαρκτη αποβολή του Ζέκα με την Ξάνθη).

Βγάζετε ψεύτη τον υπερκοριό της ευπ αφού το εκλεκτό μέλος σας απολογείται στις κασέτες γιατί δεν μπόρεσε να δώσει πέναλτι στον οσφπ σε ματς κυπέλλου με τον παοκ στην Τούμπα. Αμφισβητείτε για δεύτερη φορά τον υπερκοριό για τις αποκαλύψεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας από την εκπομπή “Δίκη στον σκαι” και από το αθλητικό site “sdna” με πρωταγωνιστή πάλι τον εκλεκτό σας Σταύρο Μάνταλο.

Δεν πείθετε κανέναν σταματήστε να γελοιοποιήστε στηρίζοντας έναν άνθρωπο που κατηγορείται ως διαπλεκόμενο μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Κουιζ: ποιους τραπέζωσε ο “γκρανκάσας” και σε ποια ταβέρνα της πόλης;;;;;;

Είστε λίγοι και μικροί για να πιάνετε τον Παναθηναϊκό στο στόμα σας.

Μην εκλαμβάνετε την στάση μας ως αδυναμία…

Τελεία και παύλα ανοχή στο σύστημα τέλος!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X