Ανάμεσα στους κορυφαίους της γενιάς του ο Άτιτς

Θέλει έτοιμους παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντιν Άτιτς είναι ένας από τους παίκτες-επενδύσεις της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου, με το ταλέντο του να… ξεχειλίζει και να δείχνει σε κάθε ευκαιρία δείγματα του εαυτού του.

Ο διεθνής -με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας- γκαρντ αγωνίζεται, ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, στη χώρα του, υπό την σταθερή επίβλεψη των ανθρώπων της Ένωσης. Μάλιστα, στις 9 του Απρίλη τον περιμένει μια τεράστια διάκριση στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ.

Αυτό διότι θα αγωνιστεί σε ένα σπουδαίο και σημαντικό τουρνουά μικρών ηλικιών, το Nike Hoop Summit, μετέχοντας στην επίλεκτη ομάδα όλου του κόσμου, όπου μαζί με 11 παίκτες ακόμα θα αντιμετωπίσουν επίλεκτους παίκτες των ΗΠΑ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα ονόματα της 12άδας της World Select Team, όπου ο Άτιτς ήταν εκ των πρώτων που έλαβαν κλήση για το τουρνουά αυτό. Ο νεαρός άσος της Βασίλισσας είναι ένας εκ των τριών Ευρωπαίων που μετέχουν στο τουρνουά, μαζί με τους Λάουρι Μαρκάνεν (Φινλανδία) και Μαρτίνας Βάρνας (Λιθουανία.

Έντιν Άτιτς (ΑΕΚ)
ΝτεΆντρε Άιτον (Hillcrest Academy)
Αϊσάια Κορντιέ (Denain)
Αντρέ Φελίζ (West Oaks Academy)
Χάρι Φρόλινγκ (Australian Institute of Sports)
Τζάστιν Τζάκσον (Hill Academy)
Θον Μέικερ (Orangeville Prep)
Λάουρι Μαρκάνεν (HBA-Marsky Helsinki)
Ουίλιαμ ΜακΝτάουελ-Ουάιτ (Ignatius Park College)
Ουέσλεϊ “Μόγκι” Σίλβα (Paulistano)
Μαρτίνας Βάρνας (Zalgiris Kaunas II)
Ζίμινγκ Φαν (Foshan Long Lions)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X