Περηφάνια και... πίκρα για Μωραϊτη

«Ευχοστολίδια» με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μωραϊτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του σε όλη την Ευρώπη και ο επόμενος μεγάλος ηγέτης της ΑΕΚ, γύρω από τον οποίο θα «χτιστεί» η μεγάλη ομάδα της επόμενης 10ετίας.

Το ταλέντο του νεαρού γκαρντ έχουν ξεχωρίσει ακόμα και οι προπονητές στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων. Ήδη, άλλωστε, ο άσος της Βασίλισσας αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη της Εθνικής Εφήβων, η οποία από τις 26 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου θα βρίσκεται στο Μανχάιμ της Γερμανίας, για ένα αρκετά δυνατό φιλικό τουρνουά.

Παρών θα είναι και άσος της ΑΕΚ, ο οποίος «γεμίζει» με περηφάνια άπαντες εντός της ομάδας, για το γεγονός πως στο πρόσωπό του στηρίζεται το πλάνο ελληνοποίησης που προσπαθεί να δημιουργήσει σε βάθος χρόνου ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, ώστε η ΑΕΚ να απαρτίζεται από έναν εξαιρετικό «κορμό» Ελλήνων παικτών που έχουν πολλά να προσφέρουν.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και πικρία για το γεγονός πως δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο, όπου έδειξε μέρος του ταλέντου του, ο Ζντοβτς σκέφτεται να τον -εντάξει- όλο και περισσότερο στο προπονητικό πρόγραμμα των ανδρών. Άλλωστε, υπολογίζει και ποντάρει πολλά στο ταλέντο του. Μάλιστα, το «ξανθό σκυλί» σκεφτόταν να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ροδίτες, ως επιβράβευση.

Η Εθνική, όμως, «πρόλαβε» τα σχέδιά του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X