Η ατζέντα της ΑΕΚ στη σύσκεψη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ξεκάθαρες και επανειλημμένως διατυπωμένες θέσεις προσέρχεται η ΑΕΚ στη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Αθλητισμού, με την παρουσία του Σταύρου Κοντονή και των Σαββίδη και Μαρινάκη. Η Ενωση θα εκπροσωπηθεί δια των Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Δέδε και η ατζέντα που θα θέσει στο τραπέζι, είναι πολύ σαφής και με ζητήματα που αποτελούν πάγιες και αποκρυσταλλωμένες απόψεις επί των προβλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ θα θέσει θέμα για την αναξιοπιστία, την ανισονομία, τη διαφθορά που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά είναι που γεννούν βία και αυτά θα πρέπει να βρουν λύση. Η συνάντηση των τεσσάρων μπορεί να οδηγήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, εφόσον όλοι διαπιστώσουν το πρόβλημα και αναζητήσουν τις αιτίες που το προκαλούν. Τότε, θα φτάσουν και στα ζητήματα της ΕΠΟ, της ΚΕΔ, της Λίγκας και των κανόνων του παιχνιδιού.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως η ατζέντα της είναι επί της ουσίας παρόμοια με εκείνη που έθεσε ο Υπουργός με την απόφαση για τη διακοπή του κυπέλλου. Τότε ο Κοντονής είχε ως αφορμή τη βία, αλλά στεκόταν στις αιτίες που την προκαλούν. Η ΑΕΚ θέλει να επαναρχίσει το κύπελλο, εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, αλλά παράλληλα θα καταστήσει σαφές πως δεν θα ξεκινήσει καν η επόμενη χρονιά με συνθήκες παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X