Για βασικός ο Μάνταλος με το Μαυροβούνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη στις 20:00 η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Μαυροβούνιο με τον Μίχαελ Σκίμπε να δείχνει ότι έχει κατασταλάξει σε αρκετά πρόσωπα για την 11αδα.

Και στα πλάνα του μέσα βρίσκεται ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα γκολπόστ θα είναι ο Καρνέζης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στα μετόπισθεν στο 3-5-2 θα είναι οι Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος και ένας εκ των Μανωλά – Οικονόμου. Αριστερός μπακ – χαφ θα είναι ο Σταφυλίδης, ενώ στη δεξιά πλευρά τον ίδιο ρόλο θα έχει ο Τοροσίδης.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μάνταλος, Σάμαρης και ένας εκ των Τζιόλη – Ταχτσίδη. Δεδομένη είναι η χρησιμοποίηση του Φορτούνη πίσω από τον Μήτρογλου. Το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς θεωρείται σημαντική αλλαγή από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος θέλει να δει πώς θα λειτουργήσει η ομάδα με αυτή τη διάταξη.Θα δοκιμάσει διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα, όπως το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στο μεθεπόμενο φιλικό, με την Ισλανδία την Τρίτη (29/3, 20.30).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X