Ο Αρβανίτης ο μακροβιότερος εν ενεργεία προπονητής χάντμπολ

Αρβανίτης: «Φεύγω από την ΑΕΚ…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το contra έκανε αφιέρωμα στους μακροβιότερους προπονητές σε όλα τα αθλήματα και στο χάντμπολ ο Τάσος Δανήλος (Ιωνικός Ν.Φ., 1978-1989) μαζί με τον Γιάννη Αρβανίτης (ΑΕΚ, 2005-_) έχουν τα πρωτεία.

Αναλυτικά:

«Ο Γιάννης Αρβανίτης, σε περίπτωση που ολοκληρώσει τη χρονιά στην ΑΕΚ, θα ισοφαρίσει το σπουδαίο ρεκόρ του Τάσου Δανήλου, μετρώντας 11 σερί σεζόν στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του τμήματος (2005) και έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες. Όμως, όπως συμβαίνει συνήθως, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα για την “Ένωση”, αφού χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις σεζόν μέχρι να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και συγκεκριμένα το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας. Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτέλεσε την απαρχή για μία τετραετία γεμάτη διακρίσεις. Μπορεί αρκετές φορές να έφτασε μία “ανάσα” από την πόρτα της εξόδου εξαιτίας των πολλών διοικητικών προβλημάτων, αλλά η αγάπη του για την ΑΕΚ τον έχει κρατήσει στον πάγκο μέχρι και σήμερα.

ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

2 πρωταθλήματα: 2011, 2013

3 Κύπελλα Ελλάδας: 2009, 2013, 2014».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X