Ηρακλής: «Ισονομία θα υπάρχει μόνο αν γίνει Κυριακή ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

"Τούρμπο" και στον βούρκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής, ώστε να γίνει Κυριακή ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, πήρε και επίσημο χαρακτήρα, καθώς η “κυανόλευκη” ΠΑΕ, απέστειλε επιστολή, στη Λίγκα, η οποίο κοινοποιήθηκε και στον Σταύρο Κοντονή και στην ΕΠΟ και μέσω αυτής, ζητάνε το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” να διεξαχθεί την Κυριακή 24 Απριλίου.

Εντός αυτής, οι “κυανόλευκοι” εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν δίκαιο το αίτημά τους, κάνοντας εκτενή αναφορά στα έσοδα που θα χαθούν σε διαφορετική περίπτωση, καθώς για τον Ηρακλή είναι ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι, με τους διοικούντες του συλλόγου να υπολογίζουν πως στο γήπεδο θα βρεθεί αρκετός κόσμος.

Μάλιστα, αναφέρουν πως σε περίπτωση που το αίτημά τους δεν γίνει αποδεκτό και ο αγώνας οριστεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα, τότε θα θέσουν ανοικτά ζήτημα ανισονομίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X