Στα δικαστήρια τον Βούλγαρη 53 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Στα δικαστήρια τον Βούλγαρη 53 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής και άνθρωπος του «συστήματος ΕΠΟ», Αργύρης Βούλγαρης, παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων του Νομού του έχουν δείξει εδώ και καιρό την πόρτα της εξόδου.

Για το λόγο αυτό, 53 σωματεία της ΕΠΣΧ δεν είχαν πλέον άλλο δρόμο και προσέφυγαν στο Ειρηνοδικείο, ζητώντας την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές και να γυρίσει οριστικά η Ένωση σελίδα.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν τα εξής:

«Μετά την απολύτως αναμενόμενη άρνηση του κ. Βούλγαρη και του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ να συγκαλέσουν Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παραβαίνοντας για μία ακόμη φορά το Νόμο, το Καταστατικό της Ένωσης και το Καταστατικό της ΕΠΟ, τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Αμέσως μετά τη ρητή άρνηση του Δ.Σ., η οποία επιτάχυνε τη διαδικασία που επιθυμούσαν διακαώς τα Σωματεία κατά 10 ημέρες, τα 53 Σωματεία της ΕΠΣΧ (ποσοστό σχεδόν 90%) έχουν ήδη καταθέσει την προβλεπόμενη Αίτηση στο Αρμόδιο Δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει για την σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με πρωτοβουλία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σωματείων, παρακάμπτοντας νόμιμα το Δ.Σ. της Ένωσης.

Η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί εντός του Απριλίου και τα 53 Σωματεία δηλώνουν ότι έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X