Πρόταση-βόμβα Μαρινάκη μπροστά σε Τίγρη και Ιβάν!

Πρόταση-βόμβα Μαρινάκη μπροστά σε Τίγρη και Ιβάν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 14:00, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Υπουργείο, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους Bαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένα ραντεβού που αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, σκοπός της συνάντησης είναι “να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος”. Αυτή είναι η ατζέντα του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος δεν έχει πρόθεση, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, να ρίξει στο τραπέζι κάποιο θέμα που θα προκαλέσει πιθανότατα εντάσεις, όπως είναι η διαιτησία.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική τη συγκεκριμένη συνάντηση, την πρώτη μεταξύ Μαρινάκη – Μελισσανίδη – Σαββίδη και γι΄ αυτό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι συνεργάτες του αφεντικού των Ερυθρολεύκων έχουν εργαστεί πολλές ώρες τις τελευταίες μέρες και έχουν ήδη ετοιμάσει συγκεκριμένες προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες και θα κατατεθούν στο ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή, σε μία προσπάθεια να μην περιοριστεί η συζήτηση αποκλειστικά στην ατζέντα του Υφυπουργού.

Δείτε τη συνέχεια με ένα κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X