Προβληματισμός για Γκριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… σαφάρι της αναζήτησης ενός γκαρντ ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες με την απόκτηση του Τορίν Γκριν. Ο Αμερικανός επέστρεψε σε γνώριμα… λημέρια (2009-10), ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δώσει το κάτι παραπάνω που ήθελε εξ αρχής ο Γιούρι Ζντοβτς και ο προβληματισμός για την απόδοσή του είναι έκδηλος.

Κόντρα στο Ρέθυμνο πραγματοποίησε μία ακόμα… άχρωμη και άοσμη εμφάνιση με 6 πόντους και 2/4 σουτ, δίχως να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, αλλά και κάποιες στιγμές κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο ντεμπούτο του.

Είναι φανερό πως ο Γκριν ψάχνει (τον ρόλο του) και… ψάχνεται (εντός παρκέ) κάτι το οποίο έχει… ζημιώσει την ΑΕΚ, στην παρούσα φάση, η οποία δείχνει εκτεθειμένη στην περιφέρεια. Ο Ζντοβτς τον πιστεύει, όμως εάν δεν καταφέρει να ανεβάσει την απόδοσή του, τα πράγματα θα δυσκολέψουν γι αυτόν σε μεγάλο βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X