Με το ηθικό στα... ύψη ο Ρέλεφορντ κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική MVP της Basket League, καθώς ήταν ο παίκτης με το μεγαλύτερο ranking (31), αυτή την αγωνιστική, στη νίκη του Κολοσσού επί της Καβάλας και μιλώντας για το βραβείο δήλωσε ευλογημένος που μπορεί να κάνει τόσα πράγματα εντός παρκέ.

Η συνέντευξη του Τρέβορ Ρέλεφορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

– Τι σημαίνει για σένα ότι αναδείχθηκες για δεύτερη σερί αγωνιστική TAGHeuer MVP;

«Είναι μία ξεχωριστή κατάσταση για την καριέρα μου. Επίσης, νιώθω ευλογημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να βγαίνω στο παρκέ, να κάνω αυτό που μπορώ και να επιβραβεύομαι παράλληλα».

– Μετά την νίκη επί της Καβάλας στόχος του Κολοσσού H Hotels είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου;

«Ναι, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να παραμείνουμε στην πέμπτη θέση. Βέβαια, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι τέτοιο, αλλά εάν βελτιώσουμε κάποια κομμάτια μας και πάρουμε μερικές νίκες ακόμη, τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

– Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποια είναι η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Νομίζω πως είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Αγωνίζονται πολλοί μεγάλοι παίκτες σ’ αυτό και γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X