Το βάρος στον σέντερ φορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως ενόσω παραμένει εκκρεμής η υπόθεση ανανέωσης του Γκουστάβο Πογιέτ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ κινείται σε ιδιαίτερα χαμηλό τέμπο. Για να προχωρήσει στις καλοκαιρινές κινήσεις της η Ενωση, θα πρέπει να κλείσει το θέμα με τον Ουρουγουανό τεχνικό, έτσι ούτως ώστε εκείνος να δώσει τις κατευθυντήριες οδηγίες. Αυτό πάντως που δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι πως το βάρος για την ενίσχυση της ομάδας αφορά τη θέση του σέντερ φορ.

Ηδη, τις τελευταίες ημέρες έρχονται συχνά πυκνά στην επιφάνεια ονόματα περιπτώσεων που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ΑΕΚ. Από το enwsi.gr ενημερωθήκατε για τον Γουίλιαν, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σειρά δημοσιευμάτων για τον Βέλλιο και τον Μπακασέτα. Όπως φαίνεται, καμία εξ αυτών δεν βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο, αλλά είναι παίκτες που προτείνονται και εξετάζονται.

Στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη γραμμή κρούσης, ώστε να έχουν εκεί έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα προσφέρει το εύκολο γκολ. Ο Πογιέτ είχε πει σε παλιότερη αναφορά του πως οι θέσεις της επίθεσης (και του στράικερ περιλαμβανομένου) απαιτούν χρήματα γιατί η ποιότητα κοστίζει. Αλλά τα χρήματα θα δοθούν για παίκτη που θα είναι απολύτου έγκρισης και δεν θα υπάρχουν ερωτηματικά για την απόκτηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X