Ρώτησε για τον Γουίλιαν η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση της ΑΕΚ στην επίθεση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και μπορεί ακόμα να μην έχουν ληφθεί αποφάσεις, αλλά κάποιες κινήσεις ήδη γίνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr από την Ισπανία, η ΑΕΚ ρώτησε για την περίπτωση του Γουίλιαν Ζοσέ ντα Σίλβα. Πρόκειται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο φορ της Λας Πάλμας, που την τρέχουσα σεζόν έχει 24 ματς με οκτώ γκολ με τους νησιώτες.

Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τη διοίκηση της Λας Πάλμας, καθώς εργαζόταν σε αυτήν πριν έρθει στην ΑΕΚ. Από εκεί μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για τον χαρακτήρα και κάποια χαρακτηριστικά του Γουίλιαν. Ετσι κι αλλιώς, ο 25χρονος επιθετικός δεν ανήκει στη Λας Πάλμας, αλλά σε εταιρεία ατζέντηδων που τον στέλνει δανεικό την τελευταία εξαετία, σχεδόν κάθε χρόνο και σε άλλη ομάδα.

Ο Γουίλιαν είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και δεν είναι τυχαίο πως έφτασε μέχρι και τη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε μια φορά όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια (τη θυγατρική της ομάδα). Πέρυσι έπαιξε στη Σαραγόσα, με την οποία είχε επτά γκολ σε 33 συμμετοχές. Στην Ισπανία λένε πως η ΑΕΚ ρώτησε για την περίπτωση του, βρίσκεται στα υπόψη για τη νέα σεζόν, αν και πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X