Σκάουτινγκ στην Ισπανία από τον Ντε Μπαρτόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ βρίσκεται στα σπάργανα, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για την προεργασία που απαιτείται ώστε να είναι όλα έτοιμα εφόσον ζητηθούν. Στην Ενωση θέλουν να φτιάξουν μια μεγάλη ατζέντα, στην οποία θα υπάρχουν επιλογές για κάθε θέση και κάθε ηλικίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το ταξίδι του Αλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Ισπανία για εκτεταμένο σκάουτινγκ.

Ετσι κι αλλιώς, ο ρόλος του Ντε Μπαρτόλο στην ΑΕΚ (υπεύθυνος σκάουτινγκ) περιλαμβάνει τέτοιες αποστολές. Στην Ισπανία διεξάγονται τέτοια εποχή πολλά τουρνουά με παίκτες νεαρής ηλικίας, που προσπαθούν να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν μεταγραφή σε μεγάλα κλαμπ. Αρκετοί εξ αυτών είναι αφρικανικής καταγωγής, αλλά υπάρχουν και από άλλες χώρες και ψάχνουν την ευκαιρία τους.

Ο Ντε Μπαρτόλο θα αρχίσει να δημιουργεί ένα πορτφόλιο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για την ΑΕΚ. Αλλωστε, είναι σαφές πως το σκάουτινγκ πλέον ξεκινά από πολύ μικρές ηλικίες και στην Ενωση θέλουν να είναι έτοιμοι και να βρουν «λαυράκια» που θα μπορούν να είναι λύσεις μελλοντικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τα «θέλω» της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X