Κλείνει κέντρο για την προετοιμασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξέρει πως το καλοκαίρι – με προκριματικά για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις – θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να κάνει κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Πέραν της ενίσχυσης της ομάδας, σημαντική είναι και η αναζήτηση του κατάλληλου προπονητικού κέντρου για τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας το καλοκαίρι.

Για τον λόγο αυτό αναχωρούν σήμερα από την Αθήνα οι Βασίλης Δημητριάδης και Μπράνκο ΜΙλοβάνοβιτς. Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν στη Σλοβενία, την Αυστρία και την Ελβετία, ώστε να δουν από κοντά κέντρα που έχουν προταθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Στην ΑΕΚ θέλουν να κινηθούν γρήγορα, καθώς φέτος ενδέχεται η προετοιμασία να γίνει στα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου το αργότερο. Για την τελική επιλογή θα έχει βαρύνουσα σημασία η άποψη του Πογιέτ, που θέλει να είναι ένα σύγχρονο κέντρο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X