Παπαχρήστου: «Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Kick off» του ΣΚΑΪ μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου. Αναλυτικά είπε:

Για το χάλκινο μετάλλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενη και εγώ και ο προπονητής μου και όλοι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για το αν νιώθει δικαιωμένη: «Ποτέ δε αισθάνθηκα έτσι. Και τότε και τώρα κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Παίρνω δύναμη από την οικογένειά μου, από τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Σε πολύ μεγάλο βαθμό στάθηκε δίπλα μου και η ομοσπονδία. Τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Για τα συναισθήματά της: «Μόνο χαρά. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ και η κόρη μου να το γιορτάσουμε μαζί. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το παρελθόν. Γιορτάζω την νέα σελίδα της ζωής μου, η οποία είναι υπέροχη. Θα συνεχίσω να δουλεύω, για να γίνομαι καλύτερη σ’ αυτό που κάνω και αγαπώ».

Για τους στόχους της στους Ολυμπιακούς αγώνες: «Πολλή δουλειά και πείσμα και από εμένα και από τον προπονητή μου. Δεν είναι εύκολη υπόθεση οι Ολυμπιακοί αγώνες. Θέλουμε να είμαστε σε θέση για μια πολύ καλή επίδοση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X