Ξεκινάει η δουλειά ενόψει Κολοσσού

Επαγγελματική νίκη... χαρακτήρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της, εξ ολοκλήρου, στο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Έτσι, λοιπόν, μετά το ρεπό της Κυριακής (20/03), όπου άπαντες «γέμισαν» τις μπαταρίες τους ενόψει συνέχειας, παίκτες και προπονητικό επιτελείο αναμένεται να τα ξαναπούν την Δευτέρα (21/03) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «θαλασσί».

Στόχος, φυσικά, είναι η επιστροφή στις νίκες, ώστε να διατηρηθούν οι -μαθηματικές- ελπίδες για την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, η οποία είναι αρκετά φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα.

Η αναμέτρηση με τους Ροδίτες είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια καλή προετοιμασία ενόψει play off, καθώς δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να συναντηθούν και στην πρώτη φάση της post season, με την προϋπόθεση να τερματ΄΄ισει στην πέμπτη θέση της κατάταξης η ομάδα της Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X