Βίτορ: «Δεν έχω πρόταση στα χέρια μου»

Ο Σίλβα κουράστηκε να ... φωνάζει στον Ντουρμάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει πρόταση στα χέρια του για το μέλλον της καριέρας του είπε με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF», ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ.

Αναλυτικά τόνισε:

Για την αγωνιστική αλλαγή στις τελευταίες αναμετρήσεις: «Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι άλλαξε το σύστημα. Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά, οπότε ίσως να μας άλλαξε και η ψυχολογία. Κάναμε και εμείς λάθη, αλλά όταν είσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα πρέπει να νικάς πάντα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει χαζούς βαθμούς».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Σίγουρα χρειαζόμαστε και παίκτες με εμπειρία, ωστόσο έχουμε και νέους παίκτες στην ομάδα. Είμαστε στον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε πάντα, αλλά πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαστε νέα ομάδα και θα έχουμε και αρνητικά αποτελέσματα».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά. Δεν είναι στη δική μου ειδικότητα. Είναι περίεργο που χάσαμε τόσους παίκτες και λυπηρό. Πρόκειται για κάτι που πρέπει να δουλέψουμε».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω κάποια χειροπιαστή πρόταση στα χέρια μου. Θα δούμε τι λέει ο ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θέλω κι εγώ και θα αποφασίσουμε στο τέλος της σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X