Δεν πίστευε, αυτό που έβλεπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί μετά το τέλος του ματς στο Αγρίνιο, ο Γκας Πογιέτ να ήταν ήρεμος και μάλιστα να έψαξε ακόμα και θετικά απ’ αυτή την ήττα. Όμως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν “τρελαμένος” και δεν πίστευε αυτό που έβλεπε μέσα στο γήπεδο. Ο Πογιέτ ούρλιαζε τις περισσότερες φορές προς τους παίκτες της μεσαίας γραμμής και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ κάποια στιγμή βγήκε τόσο πολύ από τα ρούχα του, που ζήτησε από τον Μαουρίτσιο Ταρίκο να δώσει οδηγίες, μήπως και αυτός… εισακουστεί περισσότερο.

Πολλές φορές ο Πογιέτ εκμεταλλεύτηκε διακοπές στο παιχνίδι για να φωνάξει κοντά του παίκτες, σ’ ένα από τα γνωστά μίνι “ταιμ άουτ” του. Και όπως πάντα, εκείνος που έπαιρνε τις περισσότερες οδηγίες, ήταν ο Αντρέ Σιμόες. Πάντως ο Πογιέτ ήταν τόσο έξαλλος μ’ όσα έβλεπε από την ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που ανυπομονούσε για την ανάπαυλα, προκειμένου να κάνει παρατηρήσεις. Μάλιστα μόλις ο διαιτητής σφύριξε, ο Ουρουγουανός τεχνικός έφυγε… σφαίρα για τα αποδυτήρια και περίμενε τους παίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X