"Παγοθραυστικό" χωρίς... καύσιμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο πολύτιμα εξαρτήματα της αγωνιστικής μηχανής της ΑΕΚ και κυρίως ένα από τα βασικά συστατικά της πετυχημένης αγωνιστικής συνταγής του Γκας Πογιέτ, είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Και όταν ο Σουηδός μέσος είναι σε μέρες σαν την χθεσινή, πέφτει βαριά σκιά στην αγωνιστική εικόνα ολόκληρης της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως ο Γιόχανσον έδειξε και στο χθεσινό ματς στο Αγρίνιο, πως είναι κουρασμένος. Παρόλο που έμεινε εκτός στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό. Βεβαίως ο Σουηδός μέσος, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ο μοναδικός “κιτρινόμαυρος” που δεν είχε λείψει από την ενδεκάδα της ΑΕΚ σε κανένα ματς πρωταθλήματος.

Φυσικά και το πρώτο μέλημα του Γιόχανσον, θα είναι στο διάστημα της διακοπής να γεμίσει τις “μπαταρίες” του. Άλλωστε έρχεται… κουτί αυτή η διακοπή μαζί και το ρεπό που θα δώσει σ’ όλους τους παίκτες ο Πογιέτ. Ίσως μάλιστα ο Ουρουγουανός τεχνικός, εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, για τον Σουηδό μέσο, προκειμένου να ξαναβρει την υπερπολύτιμη φρεσκάδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X