Η ΑΕΚ και ο Μαντζουράκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πολλοί προπονητές είναι πλέον αναλώσιμοι. Αλλάζουν ανά εβδομάδα, συχνά πυκνά οι ελληνικοί σύλλογοι εμπιστεύονται λύσεις από το εξωτερικό. Η περίπτωση του σημερινού αντιπάλου της ΑΕΚ διαφέρει. Βλέπετε, ο Γιάννης Μαντζουράκης ανήκει στην παλιά φρουρά των προπονητών, που έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές αντίπαλος της ΑΕΚ με τις ομάδες που κατά καιρούς έχει εργαστεί. Συνολικά, υπάρχουν 19 αναμετρήσεις, στις οποίες η Ενωση έχει νικήσει οκτώ φορές, έχει έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Είναι σαφές πως ο Μαντζουράκης έχει τρόπους να δημιουργεί πρόβλημα. Η ΑΕΚ τον έχει βρει αντίπαλο στον πάγκο ομάδων όπως η Ξάνθη, η Βέροια, ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός και βέβαια ο Παναιτωλικός. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως ο Μαντζουράκης έχει τρόπο να αξιοποιεί την εκάστοτε έδρα του. Η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει ποτέ στην έδρα του Μαντζουράκη και υπάρχουν πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Και αναμφίβολα, ο Ρουμανοτραφής προπονητής θέλει προσοχή στη σημερινή αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X