Σιγουριά για την ευρωπαϊκή προοπτική

Σιγουριά για την ευρωπαϊκή προοπτική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν επόμενο πως από τη στιγμή που η ΑΕΚ καταφέρνει με την μεθοδική και κρυστάλλινη προσέγγιση της να υπερβαίνει το ένα μετά το άλλο τα εμπόδια, θα άρχιζε η σπέκουλα. Όπως συνέβη χθες, πριν ακόμα κοπάσουν καλά – καλά οι πανηγυρισμοί από την ιστορική απόφαση της ΦΙΦΑ για την πλήρη αποσύνδεση της νέας ΠΑΕ από την αμαρτωλή παλιά. Αυτό έδωσε αφορμή στους σπεκουλαδόρους και άρχισαν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Από την ΑΕΚ δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Δεν πρόκειται ποτέ για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να ασχοληθούν με δημόσια θεάματα. Η ασχετοσύνη και οι προφανείς σκοποί των εμπνευστών αυτών των δημοσιευμάτων, αποδεικνύονται ακόμα και από τις αναφορές περί τριετούς τιμωρίας της ΑΕΚ. Γιατί πολύ απλά, ουδέποτε τιμωρήθηκε η ΑΕΚ από τη ΦΙΦΑ, αλλά υπέστη την τριετή απουσία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως κάθε σύλλογος που τελεί υπό εκκαθάριση.
Ο χρόνος πέρασε, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να βάλει ξανά τα καλά της και να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και θα το κατανοήσουν άπαντες, στα τέλη του Απρίλη, όταν η Ενωση θα λάβει την τυπική έγκριση για την αδειοδότηση της από την αρμόδια επιτροπή. Στην ΑΕΚ ξέρουν πως είναι απόλυτα νόμιμοι και δεν έχουν καμία ανησυχία. Ειδικά από ομάδες που αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα ζητήματα κάθε χρόνο με τις δικές τους άδειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X