Πάει Παρίσι ο Αγγελόπουλος

Το μήνυμα του Μάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ οδεύει προς το Basketball Champions League της FIBA, την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο η Βασίλισσα εξετάζει όλα τα δεδομένα και τα ενδεχόμενα, ώστε να καταφέρει να βρει την καλύτερη δυνατή προοπτική για το ευρωπαϊκό μέλλον της.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να βρεθεί στην σύσκεψη κορυφής της FIBA, στο Παρίσι, την ερχόμενη Δευτέρα (21/03), στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατάσταση σχετικά με τη νέα διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το παρών από πλευράς ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, ωστόσο, αναμένεται να μην είναι μόνος του.

Κι αυτό διότι όπως όλα δείχνουν και ο Μάκης Αγγελόπουλος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην σύσκεψη της FIBA. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θέλει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και είναι αποφασισμένος να διαπιστώσει και ο ίδιος το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η νέα διοργάνωση της FIBA, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν σε αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X