Η ΑΕΚ φορτσάρει για την εξασφάλιση της 1ης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ και την εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, όπως απέδειξε και η δικαίωση από τη ΦΙΦΑ για τις προσφυγές δύο παικτών και του ατζέντη τους για σύνδεση της παλιάς με τη νέα ΠΑΕ, η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε κορυφαίο επίπεδο σε ό,τι αφορά το νομικό τμήμα. Με την παρουσία του Πέτρου Καϊμακάμη, η ΑΕΚ έχει δυναμώσει και μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε νομικό θέμα, με γνώσεις, συνέπεια και αξιοπιστία.
Βλέπετε, για να προκύψει αυτή η ιστορική απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έβγαλε από την ΑΕΚ έναν βραχνά που μπορεί να έφτανε μέχρι και τα 5 εκατ. ευρώ, χρειάστηκε προσεκτική και μεθοδική δουλειά. Ο Καϊμακάμης ήταν εκείνος που συνέταξε τα υπομνήματα με τα οποία η ΑΕΚ έκανε ξεκάθαρες τις θέσεις της, τις οποίες τελικά αποδέχθηκε η ΦΙΦΑ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αλέξης Δέδες που ξέρει όσοι ελάχιστοι Ελληνες τα κατατόπια στα διεθνή φόρα.
Βέβαια, δεν είναι διόλου αμελητέο πως η ΑΕΚ – μολονότι βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την ΕΠΟ και καλείται σχεδόν κάθε εβδομάδα – ανήκει στις ελάχιστες ομάδες που μέχρι τώρα δεν έχει τιμωρηθεί με απώλεια έδρας. Ο Πέτρος Καϊμακάμης έχει μπροστά του τρεις καυτές υποθέσεις που κατηγορείται η ΑΕΚ (τα επεισόδια στο Περιστέρι, τις δηλώσεις περί τρένων και το υποτιθέμενο επεισόδιο με τον Κύρκο), αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα βγει άβρεχτη και από αυτές τις υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X