Συλλεκτικά και... ιστορικά προϊόντα για τον «άθλο του 1966»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τιμά το παρελθόν και την ιστορία της, αλλά και την ομάδα που το 1966 έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική που πήρε μέρος σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης και στο πλαίσιο αυτό η Βασίλισσα δημιούργησε προϊόντα συλλεκτικά και αφιερωμένα στον σκοπό αυτό.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:
Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την ιστορική συμμετοχή της ΑΕΚ στο 1ο Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης (30/3/1966 – 1/4/1966). Στο πλαίσιο αυτό και οι δράσεις της ΑΕΚ, που θα κορυφωθούν με τον εορτασμό της επετείου στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο 26 Μαρτίου (17:00).

Η ΑΕΚ θέλοντας να τιμήσει το γεγονός, δημιούργησε μια σειρά συλλεκτικών προϊόντων, αλλά σε περιορισμένο αριθμό, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν οι οπαδοί της, αλλά και συλλέκτες-φίλοι του μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν θα μπορούν ν’ αποκτήσουν το επετειακό κασκόλ, την κούπα και την μπλούζα των 50 χρόνων:

*Στις μπουτίκ της AEK στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Κολοσσό Ρόδου (26/3, 17:00):

*Στη Θύρα VIP

*Στον Τομέα 110

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου, έχει προγραμματιστεί  τιμητική εκδήλωση για τους  αθλητές που σφράγισαν με την παρουσία τους την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Η ΑΕΚ, και μετέπειτα Κυπελλούχος Ευρώπης, ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα, που πήρε μέρος σε τελική φάση.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να τιμήσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή στην ιστορία της «Βασίλισσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X