Θέλει παίκτες από Πορτογαλία ο Σίλβα

Ο Σίλβα τα πήρε όλα από τον Βενγκέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και ξεκινάει τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο 38χρονος τεχνικός εξετάζει περιπτώσεις από την Πορτογαλία, αφού φαίνεται να εμπιστεύεται την αγορά της πατρίδας του για το χτίσιμο του ερυθρόλευκου ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Μία από τις περιπτώσεις που τσεκάρουν στον Ολυμπιακό, είναι αυτή του Γιόαν Ταβάρες που μένει ελεύθερος από την Εστορίλ, με τον παίκτη να έχει απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Επιπλέον ο Μάρκο Σίλβα τσεκάρει και την περίπτωση του δεξιού οπισθοφύλακα της Ακαντέμικα, Αντερλάν Σίλβα, αλλά και τον αριστερό μπακ της Μπενφίκα, Ελιέζου, που μένει ελεύθερος από τους «αετούς» το καλοκαίρι.

Οι επιλογές από την Πορτογαλία πάντως δεν τελειώνουν εκεί. Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως εξετάζουν και την περίπτωση του επιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λέο Μποναντίνι που φέτος έχει βρει δίχτυα 15 φορές, καθώς επίσης και την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα που αγωνίζεται δανεικός από την Μπόκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X