Στην τελική ευθεία για την άδεια – Τι περιμένει η ΑΕΚ

Από την Τετάρτη η παράδοση μετοχών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι όπου ο Πογιέτ και οι παίκτες του διεκδικούν την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, στην ΑΕΚ έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και στο θέμα του γηπέδο. Τα βήματα είναι μικρά και σταθερά προς τον στόχο, την οικοδομική άδεια για την «Αγιά Σοφιά».

Οπως είπε και ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και μετά την έγκριση της Μελέτης, ο φάκελος της ΑΕΚ πάει στην Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών για την έγκριση. Αυτό αναμένεται να έχει χρονική διάρκεια από 2 εβδομάδες μέχρι και 1,5-2 μήνες, για αυτό στην ΑΕΚ θέλουν να είναι ανά πάσα στιγμή μιας και έχουν να κάνουν με δημόσιες υπηρεσίες υπουργείων που χρονοτριβούν.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι στην τελική ευθεία και αναμένει την άδεια για να ξεκινήσει τα έργα για την «Αγιά Σοφιά» στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X