Συνεχίζονται οι δράσεις για τους πρόσφυγες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα έγινε πράξη η πρώτη από τις δράσεις που έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο προς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δεν θα είναι όμως η μοναδική, αφού την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η καμπάνια με τα SMS (τα χρήματα από τα οποία θα πηγαίνουν για να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες), ενώ πιθανότατα η επόμενη δράση με προσφορά έτοιμων γευμάτων θα γίνει στο κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα.

Για τη σημερινή πρωτοβουλία πάντως των αθρώπων της ΑΕΚ στο Παλαιό Φάληρο, στην οποία είχαν σημαντική συνεισφορά και οι εθελοντές της ΚΑΕ, η Περιφέρεια Αττικής ευχαρίστησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου τομέα, Χρήστου Καπάταη, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και δελτίο τύπου από την πλευρά της Περιφέρειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X