Η ΑΕΚ για τον Τάσο Κωσταντίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες βράδυ η οικογένεια των Παλαιμάχων της ΑΕΚ συγκεντρώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να στηρίξει την μάχη που δίνει ο Τάσος Κωνσταντίνου για την ζωή του.

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου αναφέροντας:

“Οι παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ δεν ξέχασαν τον Τάσο Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος άσος της δεκαετίας του ’70 που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας εκείνη την εποχή σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίνει μια μεγάλη μάχη για την υγεία του και έχει στο πλευρό του την οικογένεια της ΑΕΚ. Οι παλιοί του φίλοι μαζεύτηκαν χθες σε εστιατόριο με ανατολίτικες συνταγές στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια βραδιά με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του και κατάφεραν να μαζέψουν ένα σεβαστό ποσό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος της ΑΕΚ όχι απλά έδωσαν το «παρών», αλλά πέρασαν και μια πολύ ωραία βραδιά, με τον Στέλιο Μανωλά να διαπρέπει από μικροφώνου! Στην επέτειο των 39 χρόνων από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της ΑΕΚ, την πρόκριση στα πέναλτι (με τη συμμετοχή τότε και του Τάσου) επί της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, οι άνθρωποι που έγραψαν την ιστορία της ομάδας συνδύασαν την υπηρεσία ενός ιερού σκοπού με μια ζεστή οικογενειακή ΑΕΚτζήδικη βραδιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X