Το μήνυμα και η ευχή του Χόλντεν στον Παντελιάδη (ΦΩΤΟ)

Ο Τζέι Αρ της "Βασίλισσας" και του επικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις ευχές του στο Σπύρο Παντελιάδη για καλή τύχη στο έργο που κάνει στην ομάδα του Κρόνου Γέρακα, την οποία ως παίκτης και προπονητής οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου στον Α’ όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ, έστειλε μέσω facebook ο Τζέι Αρ Χόλντεν.

Ο παλαίμαχος Αμερικανός άσος, ο οποίος πριν γράψει ιστορία με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρωλίγκα, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 με την ΑΕΚ, στην οποία τότε έπαιζε και ο Παντελιάδης, ξεκινώντας από την Βασίλισσα να «χτίζει» το όνομά του σε όλη την Ευρώπη, ως ένας από τους πιο ικανούς γκαρντ.

Ο βετεράνος Αμερικανός παίκτης που έχει αναδειχθεί μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα για την δεκαετία 2000-2010 έγραψε σε post του δημοσιογράφου και παίκτη του Γέρακα, Παντελή Περιβολάρη για την πρόσφατη νίκη της ομάδας επί των 3 Αστέρων με 63-57 τα εξής:

«Στον καλό φίλο, Σπύρο Παντελιάδη, είναι υπέροχο που σε βλέπω να συνεχίζεις και να κοουτσάρεις. Πάντα πίστευα ότι θα μείνεις στο μπάσκετ. Με τη γνώση και το πάθος που έχεις για το άθλημα ελπίζω ότι θα συνεχίσεις να βοηθάς πολλούς νέους παίκτες. Σε ακολουθώ και σου εύχομαι καλή τύχη».

Καταγραφή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X