Μια... ανάσα από Έρικ η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεταγραφή που πήγε να εξελιχθεί σε… σίριαλ, θα έχει το happy end που ήθελαν όλοι στην ΑΕΚ. Ο Μάικλ Έρικ αναμένεται να είναι ο νέος σέντερ της Βασίλισσας, ενισχύοντας την ρακέτα της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει… σημείο επαφής με την πλευρά του Αμερικανού σέντερ, η οποία εκφράστηκε με θετικό τρόπο στην πρόταση που κατατέθηκε στον παίκτη και πλέον το deal είναι πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του. Φυσικά, σημαντικό-καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε και η διάθεση του Μάκη Αγγελόπουλου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, ενόψει του φίνις της σεζόν.

Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ πλήρωσε το buy out του παίκτη στην ομάδα που αγωνίζεται στο NBDL, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Βασίλισσα.

Έτσι λοιπόν, ο 28χρονος σέντερ θα είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ για την Ένωση, ένας παίκτης που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιούρι Ζντοβτς, την οποία -φυσικά- ικανοποίησε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Όσο για την μεταγραφή του, αυτή αναμένεται να τελειώσει είτε μέσα στις επόμενες ώρες, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, είτε μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο πλέον τίποτα δεν μπορεί να… χαλάσει την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ για φέτος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X