Μόνο ο Μάνταλος στην Εθνική - Εκτός ο Αραβίδης

«Λύσσαξαν» με τον Μάνταλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχει σκοράρει 11 γκολ φέτος, μπορεί να είναι σταθερά διεθνής τα τελευταία ματς, αλλά ο Μίχαελ Σκίμπε προτίμησε να μην καλέσει τον Χρήστο Αραβίδη στην Εθνική για τα φιλικά με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία. Μάλιστα, εκ μέρους της ΑΕΚ κλήθηκε μόνο ο Πέτρος Μάνταλος.

H πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:00 και τα φιλικά της Εθνικής με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στο «Καραϊσκάκη» θα γίνουν στις 24 (20:00) και 29 Μαρτίου (20:30) αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

ethnΤερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός).

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς, Τοροσίδης (Ρόμα), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια).

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης), Ταχτσίδης (Τζένοα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Σάμαρης (Μπενφίκα).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Καρέλης (Γκενκ), Βέλλιος (Ηρακλής), Παπάζογλου (Κόρτραϊκ).

Μόνο για τον αγώνα με την Ισλανδία έχουν κληθεί οι: Σιόβας (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και Χολέμπας (Γουότφορντ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X