Περιμένοντας τους δύο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο (19/03, 17:00) ξεκίνησε, με τον Γιούρι Ζντοβτς να μην έχει στη διάθεσή του τους Τζέι Κόβαν Μπράουν και Μαλίκ Χέρστον, κάτι το οποίο δεν αναμένεται να συνεχιστεί για πολύ.

Οι γιατροί της Ένωσης εξέτασαν εκ νέου τους δύο παίκτες, μετά τα αποτελέσματα των μαγνητικών τους που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός τους. Έτσι, έπειτα από τις… ανάσες που πήραν τις τελευταίες ημέρες, αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις κανονικά και να υπολογίζονται για το παιχνίδι με την κρητική ομάδα.

Ο Ζτοβτς ποντάρει πολλά στην παρουσία τους, καθώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν εκ των κορυφαίων της Βασίλισσας, δείχνοντας πως ο μεν Μπράουν μπαίνει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, ενώ ο Χέρστον ανεβάζει… στροφές και φανερώνει την ποιότητά του ως παίκτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X