Σταθερή και ξεκάθαρη η ΑΕΚ στη θέση της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Αυτό λέει ο θυμόσοφος λαός και αποδεικνύεται περίτρανα με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την περασμένη Τρίτη, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέστη στη συνεδρίαση της Λίγκας και κατέστησε σαφές προς όλους πως η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η επαναφορά στοιχειώδους αξιοπιστίας είναι μονόδρομος, κύλησαν πολλές μέρες. Και κάθε μέρα, από συγκεκριμένα κέντρα διαφοροποιούνταν η στάση.
Αποκορύφωμα η συνάντηση της ομάδας των έξι (ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου) με τον Σταύρο Κοντονή την Παρασκευή. Ενώ ήταν σαφές πως το νόημα αυτής της συνάντησης θα έπρεπε να είναι πως θα βρεθούν λύσεις στα καίρια ζητήματα του ποδοσφαίρου, ο Μποροβήλος απέστειλε επιστολή και έθεσε στην ατζέντα μόνο το κύπελλο. Στην ΑΕΚ δεν ήθελαν να μπουν σε διένεξη με τον Μποροβήλο. Αλλά από την άλλη, δεν πρόκειται και να χαθούν σε ατέρμονες κουβέντες.
Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Ο Κοντονής διέκοψε τον θεσμό του κυπέλλου, επειδή δεν τηρούνται βασικοί κανόνες για την ισονομία και την αξιοπιστία. Αυτά ζητά και η ΑΕΚ για να επιστρέψει η χαρά στα γήπεδα και παράλληλα να επαναρχίσει και ο θεσμός του κυπέλλου. Γι’ αυτό στην ΑΕΚ δεν περιόριζαν την ατζέντα της συνάντησης στο κύπελλο και γι’ αυτό αντιλαμβάνονται πως ορισμένοι δημιουργούν θέματα για να βάλουν τρικλοποδιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X