Η αποκάλυψη του Πέτρου Καϊμακάμη που ανατρέπει τα δεδομένα του δυστυχήματος του Παντελίδη

ΑΕΚάρα ο Παντελής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη δεν έχουν τέλος, με τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας του τραγουδιστή να έρχονται σε σύγκρουση με τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη.
Μετά τις φήμες που ήθελαν τον άτυχο καλλιτέχνη να μην οδηγούσε ο ίδιος το τζιπ μόλις έλαβε χώρα η σύγκρουση, ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως πράγματι υπάρχουν ισχυρές –όπως τις χαρακτήρισε- αποδείξεις πως στο τιμόνι δεν βρισκόταν ο Παντελής.
«Εάν δεν είχα επιφύλαξη μην κριθώ ιδιαίτερα προπέτης, θα σας έλεγα ότι δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις, βάση των οποίων, ίσως να έχουμε στις επόμενες ημέρες κάποια διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία. Έχει περιγράψει κατά τρόπο που οδηγεί σε κάποιες διαφορετικές κατευθύνσεις. Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται ποιος οδηγούσε. Θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού επάνω του», δήλωσε ο κ. Καϊμακάμης.
Την ίδια ώρα όλοι περιμένουν με αγωνία την κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία αναμένεται να είναι σε θέση να μιλήσει στην ασφάλεια σε περίπου δύο μήνες από σήμερα, αν όλα πάνε καλά. Από την άλλη, η Φρόσω Κυριάκου αρνείται να μιλήσει στην οικογένεια του τραγουδιστή για το μοιραίο εκείνο πρωινό, ενώ η κατάθεσή της στην αστυνομία δεν έχει γίνει γνωστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X