Ευημερούν οι αριθμοί του Μπουονανότε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε πως οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέμματα. Στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε, ίσως να ισχύουν και τα δυο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκας Πογιέτ και ως εκ τούτου δεν έχει και μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Όπως δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο, ούτε και με τον Τραϊανό Δέλλα. Όμως από την άλλη μεριά, οι αριθμοί του Μπουονανότε… ευημερούν.

Στο πρωτάθλημα ο Αργεντινός έφτασε τα έξι γκολ σε συνολικά 20 συμμετοχές. Μόνο που οι περισσότερες απ’ αυτές τις συμμετοχές, είναι ολιγόλεπτες στο φινάλε των παιχνιδιών. Θέση βασικού στο πρωτάθλημα, ο Μπουονανότε έχει πάρει μόνο οκτώ φορές. Εκτός πάντως από τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα, ο Αργεντινός έχει πετύχει και πέντε γκολ στο κύπελλο, σε επτά συμμετοχές. Γι αυτό άλλωστε και με συνολικά 11 γκολ, είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ΑΕΚ μέχρι τώρα στις σεζόν, σ’ όλες τις διοργανώσεις. Μαζί με τον Χρήστο Αραβίδη και τον Ρόναλντ Βάργκας, που επίσης έχουν από 11 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X