Η ΑΕΚ δίπλα στον Τάσο Κωνσταντίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Την Ιστορία του κανείς δεν πρέπει να την ξεχνά και αν μη τι άλλο στην ΑΕΚ αυτό αποτελεί προτεραιότητα,
Στις 16 Μαρτίου του 1977, ο Τάσος Κωνσταντίνου ήταν ένας από τους 13 παίκτες της ΑΕΚ που έγραψαν ιστορία και απέκλεισαν την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς γράφοντας την πιο χρυσή ευρωπαϊκή σελίδα της ομάδας.
Στις 16 Μαρτίου του 2016, ένα χιλιόμετρο πιο πέρα, ο Κύπριος άσος της δεκαετίας του ’70 θα ανταμώσει με τους παλιούς του συμπαίκτες για έναν διαφορετικό αγώνα.
Ο Τάσος Κωνσταντίνου δίνει εδώ και καιρό τον πιο δύσκολο αγώνα, προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ είναι κοντά του με κάθε τρόπο.
Το βράδυ της Τετάρτης στις 9 θα συγκεντρωθούν στο Μεζεδοπωλείο «Μπάρμπα Αλέξης» (Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα, τηλ. 2102583415) με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του παλιού τους συμπαίκτη και περιμένουν τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν. Μια βραδιά με ανατολίτικες νοστιμιές και ζωντανή μουσική θα συνδυασθεί με έναν ιερό σκοπό. Αξίζει να είναι όλοι εκεί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X