«Τρελάθηκε» ο Πογιέτ με τα μαρκαρίσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό τελείωσε νωρίς νωρίς χάρη στη σοβαρότητα των παικτών της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά για τον Πογιέτ ένα ματς πάντα έχει κάτι να του δώσει αλλά και να τον…εξιτάρει.

Χθες, πάντως, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ήταν και πολύ χαρούμενος για ένα θέμα. Και πως να είναι, Ο Πογιέτ έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του για ορισμένα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Πανθρακικού ενώ ενδεικτική ήταν η αντίδρασή του στη φάση του τραυματισμού του Κολοβέτσιου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε τη θέση του και έτρεξε «σφαίρα» δίπλα στον αμυντικό του και ρωτούσε συνεχώς πως είναι. Μάλιστα, μίλησε με το ιατρικό τιμ και με δική του απόφαση ο 25χρονος στόπερ έγινε αλλαγή. Ο Πογιέτ έκρινε ότι από τη στιγμή που το σκορ ήταν ήδη 3-0 δεν υπήρχε ανάγκη να ρισκάρει για τη συνέχεια αφού ο Κολοβέτσιος θα έπρεπε να μπαίνει σε φάσεις με το κεφάλι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X