«Δεν παίζω πολύ τελευταία, αλλά είμαι πάντα έτοιμος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ερώτημα για το αν είναι ευχαριστημένος από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ΑΕΚ, απάντησε χαμογελαστός με τρία κολλητά «si», δεν κρύβει ότι επιδιώκει και επιθυμεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα το ροτέισον που κάνει ο Ουρουγουανός τεχνικός, παρά το γεγονός ότι «είμαστε μία ομάδα που οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας έχουμε εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, μιλώντας στο match program του αγώνα με τον Πανθρακικό σήμερα στο ΟΑΚΑ, εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν και εξηγεί την έντονη αντίδρασή του τη στιγμή του χαμένου πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό… Μία φάση που απ΄ ότι φαίνεται θα δυσκολευτεί πολύ να την ξεχάσει!

«Ηθελα να περάσω στην ιστορία»

-Ντιέγκο, όλοι μιλούν για μία ΑΕΚ που εμφανίζεται πολύ καλύτερη μέσα στο 2016… Που το αποδίδεις;

-«Ενας βασικός λόγος είναι το συνεχές ροτέισον που γίνεται στην ομάδα από τον προπονητή μας με τις πολλές αλλαγές και το φρεσκάρισμα»!

-Τι εννοείς;

-«Θα σου πω! Αν και είμαστε μία ομάδα που οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους έχουμε πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, δεν μοιάζουμε τόσο πολύ αγωνιστικά, εντούτοις προσπαθούμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που μας δίνει ο προπονητής και φυσικά το πώς μέσα από αυτό θα καταφέρουμε να στηρίξουμε την ομάδα για να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές σε πρόσωπα».

-Κάτι που δίνει τη δυνατότητα για διάρκεια στην απόδοση;

-«Ναι, σίγουρα. Η διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της σεζόν είναι μεγάλη και για αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η εναλλαγή που γίνεται σε παίκτες. Είναι ένας λόγος των πολύ καλών εμφανίσεων και του σερί νικών που είχαμε κάνει».

-Φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν. Αν κοιτάξεις πίσω, από την αρχή της διαδρομής θα μπορούσες να πεις ότι είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι σήμερα παρουσία σου στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ;

-«Ναι, σίγουρα! Είμαι ικανοποιημένος εδώ, είμαι χαρούμενος με την παρουσία μου και είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα της ΑΕΚ. Σίγουρα, όπως σου είπα και πριν, στη διάρκεια μίας ολόκληρης σεζόν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω του, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο».

-Πάντως, ξεκίνησες καλά από τα πρώτα ματς…

-«Το καλό για εμένα είναι ότι έκανα πολύ καλή και δυνατή αρχή στο εφετινό πρωτάθλημα και αυτό με βοήθησε. Από εκεί και πέρα τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα δεν έχω πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά είμαι έτοιμος μόλις μου δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή μου να την αξιοποιήσω και για εμένα αλλά και για το καλό της ομάδας. Ετοιμος ανά πάσα στιγμή»!

-Εχεις μία πραγματικά εκπληκτική αντίδραση στο πέναλτι, που σου αποκρούει ο Ρομπέρτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό… Χτυπιέσαι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μέχρι που έρχεται ο Μπαρμπόσα να σε σηκώσει…

– Γελάει… «Οκ, είναι και ο συνολικός τρόπος με τον οποίο ζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι»…

-Τελικά ποιος είναι ο λόγος αυτής της αντίδρασης; Το πέναλτι που αποκρούστηκε ή το γκολ από τον Βάργκας που μπαίνει στη συνέχεια;

-«Είναι τρεις οι λόγοι που συντρέχουν ταυτόχρονα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα»…

-Πάμε να τους δούμε…

-«Ο πρώτος είναι που απέτυχα να αξιοποιήσω ένα πέναλτι και δεν κατάφερα να σκοράρω. Τρελάθηκα όταν είδα τον Ρομπέρτο να αποκρούει! Ο δεύτερος λόγος είναι ότι γνώριζα πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου ματς για την ομάδα μου και πραγματικά στεναχωρήθηκα γιατί ξέρω καλά ότι με ένα τέτοιο γκολ έχεις την ευκαιρία να γράψεις το όνομά σου στην ιστορία του club που υπηρετείς».

-Και μετά… έρχεται ο Βάργκας!

-«Ο σημαντικότερος από τους τρεις λόγους της αντίδρασης, ο οποίος έρχεται στο τέλος! Βλέπεις, λίγο μετά την απόκρουση, το γκολ από τον Βάργκας, ο οποίος μάλιστα είναι και ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα. Βάζει αυτός το γκολ, με λύτρωσε και στη συνέχεια πανηγυρίζω για την ομάδα, που είναι πάντα και η σημαντικότερη παράμετρος. Ετσι εξηγείται η συνολική μου αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X