"Πρέπει να κάνουμε θυσίες"

Εξελίξεις με Τζανετόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι πείθει όλο και περισσότερο τον Γκουστάβο Πογιέτ με την αγωνιστική του παρουσία κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυξάνει τον χρόνο συμμετοχής του. Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ πέρασε δύσκολους μήνες, αφού έμεινε εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με τη σκληρή δουλειά που κατέβαλλε, έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά θέση στην ενδεκάδα.

“Σιγά – σιγά παίρνω και πάλι αυτοπεποίθηση και ανεβαίνει η ψυχολογία μου. θα προσπαθήσω όποτε με ξαναχρειαστεί ο προπονητής να είμαι έτοιμος”, τόνισε αρχικά στο novasports.gr, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα της ΑΕΚ μακριά από το ΟΑΚΑ, σε συνάρτηση με τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου:

“Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά όλοι οι αντίπαλοι βλέπουν απέναντί τους την ΑΕΚ και τα δίνουν όλα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την εικόνα μας εκτός έδρας, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν συμβεί πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως επηρεαστήκαμε λίγο από αυτά τα γεγονότα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον τελικό, όμως αν είναι να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες. Γι’ αυτό και το έχουμε αποδεχθεί”.

Όσο για το κίνητρο που ενδεχομένως να έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της σεζόν, ο Τζανετόπουλος τόνισε:

“Κίνητρο πάντα υπάρχει στους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, μέσω των οποίσων θέλουμε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση για να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση”.

Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό στάδιο:

“Ο Πανθρακικός δεν τα έχει παρατήσει. Πιστεύω ότι θα έρθουν εδώ για να τα δώσουν πάλι όλα και για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X